Offerte aanvragen

Maak kennis met het Dakstad-team

Dakstad specialiseert zich in alle soorten dakwerken, inclusief daktimmerwerken en dakisolatie. Ook nemen we graag de gevel van jouw woning onder handen. Ons team staat voor je klaar met kennis van zaken, betrouwbare technieken en de meest kwalitatieve materialen die hun duurzame eigenschappen bewezen hebben.

Samen met verschillende medewerkers zorgen David en Sven van Dakstad niet enkel voor jouw dak, maar ook voor de afwerking van je gevel. Ook timmerwerken voeren we met de nodige vakkennis uit. Daarom is Dakstad een topper in zijn vak!

Wat maakt Dakstad zo sterk in zijn vak?

Uitstekend vakmanschap

Daken leggen is vakmanschap. Dat hebben we opgebouwd door alle soorten daken te leggen en de nodige opleidingen te volgen.

Meer dan 15 jaar ervaring

Heb je bouw- of verbouwplannen? Door onze jarenlange ervaring kun je rekenen op correcte oplossingen op maat van jouw project.

Topservice van begin tot eind

Ons ultieme doel? Topwerk afleveren, afgewerkt van a tot z, zodat we van iedere klant een tevreden klant kunnen maken.

Totaalprojecten op maat

Van kleinere herstellingen tot hele daken, platte en hellende, van gevelbekleding tot dakgoten – we zorgen graag voor het hele plaatje.

Geïnteresseerd? Neem contact op.

Privacy Preferences
Wij gebruiken cookies op deze site om uw gebruikerservaring te verbeteren. Door op ‘Ok, ik aanvaard’ te klikken ga je akkoord met de gebruiksvoorwaarden van deze website.